Viitasen Piia lavalla lauantaina 4.10.

viitasenpiia

4.10. Viitasen Piia @ Red Neck
Liput 7 euroa (6 euroa opiskelijoilta)
Showtime klo 22!
Viitasen Piia ­yhtye julkaisee toisen albuminsa 29.8.2014 Texicalli Recordsin kautta. Uutta “Uni onnesta” ­albumiaan Viitasen Piia kuvailee näin:

“Uusi levy jatkaa teemallisesti aika lailla siitä mihin ensimmäinen jäi. Levyllä voi nähdä jonkinlaisen läpileikkauksen ihmiselämän koko kirjosta ― pieniä kuvia syntymästä kuolemaan ja jotain siltä väliltä. Ehkä se on enimmäkseen elämän tarkastelua sen tietoisuuden valossa (tai varjossa), että kaikki on rajallista. Yritystä nähdä keskeneräisyydessä kauneutta.

Levylle on päätynyt myös muutama oman mummoni kertoma tarina, jotka ovat vaikuttaneet osaltaan levyn syntyyn. Musiikillisesti uuden levyn kappaleet ovat yhtä minimalistisia kuin ensimmäiselläkin levyllä, mutta nyt mukaan on otettu hieman enemmän vierailevia soittimia, jotka luovat tarinoihin uudenlaista ulottuvuutta.”

Levyn on äänittänyt ja tuottanut Oona Kapari Finnvox­studioilla. Uuden levyn tiimoilta Viitasen Piia lähtee myös kiertueelle, ja saapuu meille Red Neckiin lauantaina 4.10.

Viitasen Piia ­yhtyeen tarina sai alkunsa syksyllä 2008, kun soittotaidoton Viitasen Piia meni ja osti Nepalista reissukitaran, jolla kirjoitti ja sävelsi pian debyyttialbuminsa. Vuonna 2012 julkaistu debyytti keräsi lukuisia loistavia arvioita ja sai mainittavasti radiosoittoa, vaikka kyseessä oli omakustanne. Viitasen Piian nimeä kantava debyytti valittiin muun muassa Radio Helsingin viikon aamulevyksi, ja johdatti bändin esiintymään muun muassa YLE:n Aamu­tv:seen sekä klubeille, kahviloihin ja kesäfestivaaleille ympäri Suomen.

Debyytti sai jatkoa joulukuussa 2013, kun Texicalli Records julkaisi ensimmäisen singlen uudelta albumilta. “Eilen luvattiin lunta (Hoosianna)” nousi Jouluradion toiseksi soitetuimmaksi kappaleeksi. Nyt julkaisuvuorossa on toinen kokopitkä albumi.

Tervetuloa!

Saa jakaa!