Viikkokatsaus 05.10.2014

Niin on ollut taas viikko kuin pätkä elämän virtaa: välillä on nautittu kuohuvista koski(ksi)sta ja välillä on tuijoteltu tummaa tyventä.

Torstainen Kauppakadun appro kuului epäilemättä tuohon ensimmäiseen kategoriaan. Kiitos vielä kaikille osallistujille henkilökuntaa unohtamatta! Appro on hieno tapahtuma, josta kannattaa huomioida sekin puoli, että tapahtuman aikana nautitusta alkoholista maksetaan alvit ja valmisteverot Suomeen. Myös alkoholin anniskelleet tarjoilijat ja tarjoilijat työllistäneet baarit maksavat veronsa Suomeen. Näinhän ei asia valitettavasti ihan kaikkien juhlien kohdalla nykyisin ole.

Suvantokohdassa oltiin lauantaina, kun sohvan laidalle saatiin Viitasen Piia. Orkesteri kävi baarilla juhlistamassa uuden Uni onnesta -levynsä julkaisemista.

Viikko päättyy totuttuun tapaan sunnuntain jameihin – viikko sittenhän jameissa olikin ilmaa wingsien alla kuin Alba-trossilla!

Lauantaina 11.10. sohvan laidalla saatetaan kokea kiihkeän intohimon hetkiä, kun lavalle nousee Cherry-Ash duo. Bändin kappaleet ovat sekoitus englantia ja espanjaa sekä musikaalisia vaikutteita ympäri maailmaa.

Saa jakaa!