Red Neckissä tulossa erikoisviikko: tarjolla Rainbow Connection sekä Sir Elwoodin Vieraskirja!

Red Neckin tuleva viikko, kuin myös sitä seuraava, vietetään hiukan normaalia erityisemmissä merkeissä, kun viime syksynä vakiintunut akustisempi ilme vaihdetaan hetkeksi sähköisempään ilmaisuun. Perjantaina 13.3. lavalle nousee Rainbow Connection ja lauantaina 14.3. puolestaan hyvin erityisen keikan tarjoava Sir Elwoodin vieraskirja. Alta hieman lisätietoja tapahtumista. Lippuja voit ostaa ennakkoon niin baarilta, kuin myös seuraavien linkkien takaa:

https://www.punaniska.com/event/rainbow-connection/

https://www.punaniska.com/event/sir-elwoodin-vieraskirja/

rainbowconnection

Rainbow Connection ei suuremmin esittelyjä kaipaa, onhan yhtye saavuttanut Rainbow-yhtyeen tulkinnoillaan vankan suosion klassisen rockin ystävien keskuudessa. Yhtye on meillä Red Neckissä myös tuttu vieras ja takuuvarma tunnelman kattoon nostaja, joten tulehan tsekkaamaan kuinka ammattilaiset hoitavat kunnianosoituksen tätä merkittävää rock-mammuttia kohtaan. Muistakaa myös, että tänä vuonna tulee kuluneeksi 40 vuotta Rainbow’n perustamisesta sekä Richie Blackmore’s Rainbow -levyn julkaisusta. Tätä onkin syytä juhlia! Liput keikalle maksavat 10 euroa, tai 8 euroa mikäli olet opiskelija (vain ovelta).

Vieraskirja_p

Sir Elwoodin Hiljaisista Väreistä tutut Juha Lehti ja Jussi Virtanen tulevat maaliskuussa Red Neckiin hyvin erikoislaatuiselle keikalle. Yhtyeen kokoonpano on nimeltään Sir Elwoodin vieraskirja, jolta ilmestyi juuri albumi nimeltään “Sinä iltana sataa”, joka perustuu Ilpo Tiihosen runoihin. Vieraskirja-kokoonpano tekee valitun määrän keikkoja ja meillehän ei luonnollisesti rajattomaa määrää ihmisiä mahdu, niin toimihan nopeasti ja osta lippusi ennakkoon jo hyvissä ajoin. Sir Elwoodin hiljaiset värit –yhtyeen Juha Lehden ja Jussi Virtasen sivuprojektissa runoilija Ilpo Tiihosen tekstit kohtaavat Elwoodien savuisen keskiolutjatsin. Liput keikalle maksavat 25 euroa.

Jo 26 vuoden ikään ehtineen Sir Elwoodin hiljaisten värien edellinen studioalbumi “Kaipuun vuosirenkaita” julkaistiin neljä vuotta sitten. Yhtye keikkaili sen tiimoilta pitkään ja oli kiertueen loputtua tauon tarpeessa. Bändi painui lomalle ja tarkoitus oli olla tekemättä mitään vähään aikaan.

”Hiihtolomalla Virtasen Jussi otti kuitenkin yhteyttä ja pyysi mua kuuntelemaan hänen säveltämiään Ilpo Tiihosen runoja. Biisit kolahtivat ja lujaa. Oli heti sitä mieltä että näitä pitää lähteä työstämään eteenpäin”, kertoo Juha Lehti projektin alusta.

Uusi materiaali ei kuitenkaan istunut Sir Elwoodin hiljaisille väreille. Niinpä Juha ja Jussi polkaisivat kasaan sivuprojektin joka sai nimekseen Sir Elwoodin Vieraskirja.

”Ilpo Tiihosen tekstit olivat minulle tuttuja jo entuudestaan. Tiihonen on myös pyörinyt paljon Kalliossa joten teksteihin oli helppo samaistua. Toki haasteitakin oli, sillä runot ovat lähtökohtaisesti hyvin kulmikkaita laulaa ja niissä käytetään paljon sanoja joita ei yleensä laulunteksteissä käytetä. Niiden saaminen suuhun sopivaksi oli vaikeaa ja vaati paljon harjoittelua”, Lehti kertoo.

Sir Elwoodin vieraskirja –albumi julkaistiin 16. tammikuuta 2015. Levyn ensimmäinen single “Rannalla” ilmestyi jo lopppukesästä. Keikoille Sir Elwoodin vieraskirja lähtee maalis-huhtikuussa 2015. Emoyhtye Hiljaiset värit jatkaa toimintaansa normaalisti ja alkaa treenata uuden tulevan levyn kappaleita syksyllä.

Sir Elwoodin Vieraskirja on:

Juha Lehti, laulu
Jussi Virtanen, kitara
Aleksi Aromaa, kontrabasso
Lauri Malin, rummut
Tuula Penttilä, viulu
Kalle Penttilä, piano/haitari

Perjantai 20. päivä ja lauantai 21. vietetään puolestaan ikkunarock-klubien parissa, mutta niistä lisää myöhemmin.

Tervetuloa keikoille!

 

Saa jakaa!