Red Neckin marraskuun aloittaa Mikko Alatalo!

Mikko_Alatalo

Syystervehdys!

Mikko Alatalo Duo Red Neckissä
Lauantai 1.11. Liput 8/6 (opisk.)
Showtime klo 22!

Marraskuu aloitetaan Mikko Alatalon johdolla, joka saapuu paikalle tarjoilemaan hieman tavallista legendaarisempaa settiä, muun maussa vanhan Coitus Int. -materiaalin parissa. Aisaparina Mikolla on Jammi Humalamäki, joka on myöskin soittanut Juice Leskisen kanssa.

Ohjelmistossa on Mikon ja Juicen parhaita yhteisbiisejä tyyliin Heinolassa jyrää, Panomies, Hän hymyilee kuin lapsi, Per Vers, Klovni heittää veivin jne. Tottakai myös toivottu Syksyn sävel-retro-ohjelmisto sekä 11 virran maa.

Syksyn aikana baarin sohvalla on nähty tai tullaan näkemään mm. Dave, Pelle ja Pave. Ja katsoopa maailmaa minkäväristen lasien läpi tahansa, niin kyllähän Mikko Alatalo selkeästi kuuluu tähän suurmiesten joukkoon. Alatalon uran varrelta löytyy muuten sellainenkin bändi kuin Välikausitakki. Lieneekö Suomessa koskaan ollut toista levyttänyttä kokoonpanoa, josta olisi tullut peräti kaksi kansanedustajaa?

Marraskuu tuo mukanaan myös monia muita hienoja artisteja, kuten Markus “Make” Petsalon, Rusty Shovel Trion ja U Pasanen bandin. Marraskuussa vietetään myös ensimmäistä Siivellä-klubia, jota luotsaavat Elias Kahila sekä Markku Rosti vaihtelevin solistein. Ensimmäisenä vuorossa on Jenna Bågeberg, lauantaina 8.11.

Tervetuloa keikoille!
Saa jakaa!