Martikainen, Rainbow, Ikkunarock

Seuraavan parin viikon aikana tapahtuu taas hyviä asioita.

Lauantaina 25.03. kuullaan harvinaista herkkua, kun Jarkko Martikainen ja raivokkaan svengaava Haaga Folk Machine yhdistävät voimansa Neljän ruuhka -kiertueella!

Jarkko Martikainen on monessa liemessä marinoitu pitkän linjan laulaja-lauluntekijä, jota on ylistetty erääksi Suomen nerokkaimmista sanoittajista. Mittavan soolouran lisäksi mies muistetaan YUP:n säveltävänä ja sanoittavana nokkamiehenä.

Haaga Folk Machine puolestaan on akustinen trio, joka yhdistää musiikissaan parhaat ainekset niin pohjoismaisesta pelimannimusiikista, bluegrassista kuin rockista. Yhtye on kiertänyt ahkerasti Eurooppaa ja Yhdysvaltoja, sekä julkaisut kaksi albumia.

Kiertueella kuultava setti sisältää Martikaisen ja HFM:n projektia varten säveltämää uutta materiaalia, tuoreita versioita vanhoista hiteistä sekä yhteisiä lainasuosikkeja. Kokoonpano julkaisee kiertueen yhteydessä EP:n ”Ovelat jalat”.

Liput 10€ – ennakkomyynti baarilla ja täällä.

Jarkko Martikainen – kitara, laulu
Anssi Salminen – kitara, laulu
Tero Hyväluoma – viulu, buzuki, laulu
Sami Kurppa – harmooni, laulu

www.jarkkomartikainen.fi
www.haagafolkmachine.fi

http://keikkakuvia.net/jarkko-martikainen-ja-haaga-folk-machine/

 

Perjantaina 31.03. kapuaa Rainbow Connection jälleen vajaan vuoden tauon jälkeen Red Neckin lavalle taas uuden ohjelmiston kera. Tällä kertaa tarjoillaan yleisölle huolella valikoituja klassikoita sekä muutamia harvinaisuuksiakin kaikilta Rainbow:n eri aikakausilta sekä studioalbumeilta (1975-1995). Tällä kertaa kannattaa todellakin osallistua!

Liput 10€ – ennakkomyynti baarilla ja täällä.

Rainbow Connection on kitaristi Ritchie Blackmoren Rainbow-yhtyeen (1975-1984, 1995-1997) tuotantoon keskittynyt tribuuttibändi Jyväskylästä.

Band Members
Timo Heinonen – vocals
Miika Tarvainen – guitar & backing vocals
Jyrki Lindlöf – keyboards
Sami Norrbacka – bass & backing vocals
Asko Vikki – drums

Tässä hieman maistiaista aiemmilta keikoilta:

https://www.youtube.com/watch?v=iKvELS4voEI
https://www.youtube.com/watch?v=rKTqaXBF1KA
https://www.youtube.com/watch?v=35xcoNdLs4o
https://www.youtube.com/watch?v=UloijnoZpRo

 

Lauantaina 01.04. polkaistaan käyntiin Ikkunarock-klubi, joka tuo jälleen Red Neckin lavalle nipun mielenkiintosia bändejä. Tällä kertaa yksipäiväisenä järjestettävän klubin teemana on tuore uusi musiikki. Jokainen klubin yhtye on julkaissut uutta musiikkia alkuvuoden / kevään aikana.

 

Le Roi

Le Roin ensimmäinen julkaisu Elokuvissa EP julkaistiin keväällä 2014. Elokuvissa EP:ltä löytyvälle Lintu-kappaleelle tehtiin Lontoossa keväällä 2014 musiikkivideo, jonka ohjaaja, Sakari Lerkkanen, pokkasi videosta Kultapumpeli-pääpalkinnon Oulun musiikkivideofestivaaleilla.

Vuonna 2015 Le Roi solmi levytyssopimuksen Sound of Finland -levy-yhtiön kanssa. Sound of Finland julkaisi yhtyeen esikoisalbumin keväällä 2016. Albumilta julkaistiin myös kolme singleä.
Keväällä 2017 Le Roin ja Sound of Finlandin tiet erosivat. Tällä hetkellä Le Roi toimii täysin itsenäisesti. Le Roi julkaisee keväällä 3 singleä ja syksyllä uuden albumin. Bändi julkaisi uuden “Elämä on pilalla” videosinglen 10.3. Luvassa siis myös tuoretta musaa.

https://www.facebook.com/leroiyhtye/

Moly

Molyn inhoromanttinen maalailu on huomioitu laajalti median toimesta. Debyyttialbumi Moly on saanut erittäin hyvän vastaanoton niin kriitikoiden- kuin myös kuulijoiden toimesta. Luvassa siis taattua tuoreutta.

https://www.facebook.com/molyjkl/

Rajan Takaa

Rajan Takaa on monipuolinen Rock- keitos. Bändi yhdistää energisen rockin ja melodisen tunnelmoinnin, puhuttelevia tekstejä unohtamatta. Uusi “Soittorasia” video- single julkaistaan juuri sopivasti ennen klubia, joten tuoretta musiikkia luvassa.

https://www.facebook.com/rajantakaa/

Dynamo

Dynamo on vuonna 2016 perustettu uusi joensuulainen rock-yhtye, jonka tarkoituksena on esikoisalbumillaan “IV” täyttää suomenkielisen rock-kentän keskellä ammottava aukko – se paikka jossa sähkökitara kuulostaa sähkökitaralta, rummut rummuilta ja kertosäkeet jäävät keikan jälkeen pyörimään otsalohkoon vielä grillijonopaininkin jälkeen.

Pitkäsoitto sisältää yhdeksän melodisen kitararockin valioyksilöä ja levyn julkaisun myötä Dynamo lähtee kiertämään maita ja mantuja livekeikkojen muodossa. Bändin tavoitteena on vakiinnuttaa oma tukeva asema Suomen rock-kentässä ja pistää pystyyn hyvät iltamat riippumatta siitä, mihin keikkakosla kulloinkin päätyy. Tällä kertaa se päätyy Jyväskylään ja tuore albumi soi live- muodossa takuuvarmasti kovaa ja aidosti!

https://www.facebook.com/yhtyenimeltadynamo/

Liput 7€ – ennakkomyynti baarilla ja täällä. Soitto soi n. 21.00

Saa jakaa!