Keikkakalenteria on päivitetty

Kesän ajan Red Neckin elävän musiikin tarjonnasta ovat vastanneet innokkaat ja taitavat jamittelijat. Syyskuussa suositut jamit jatkuvat edelleen kaksi kertaa viikossa, mutta sen lisäksi kalenteria on päivitetty perinteisillä konserteilla. Tarjolla on niin kotimaisia klassikoita kuin myös uudempaa tuulahdusta; kaikki akustisesti ja intiimisti sohvan laidalla.

Soitto sohvan laidalta alkaa lauantaina 6.9., jolloin lavalle nousee kaksi Jukkaa, joista molemmilla on oma merkityksensä kotimaisen musiikkikentän syvänteissä. Ensimmäinen Jukka tunnetaan erityisesti Sielun veljistä ja Hassisen Koneesta. Mies on nimeltään Jukka Orma ja häntä pidetään yhtenä tämän maan merkittävimmistä kitaristeista. Toinen Jukka on sukunimeltään Takalo. Hän on pohjoisen miehiä ja tuttu muunmuassa Aknestik-yhteyksistään. Viimeaikoina soolouraa tehnyt Takalo tunnetaan myös Jokainen on vähän homo -hitistään, kuin myös syksyllä julkaistavasta uudesta kirjastaan.

Lauantaina 13.9. sohvan laidalla nähdään hiukan toisenlaista tunnelmaa, kun lavan valtaa Nicky Rothen’s Graveyard Boogie. Nickyhän on meille tuttu niin maalmaa parasta aikaa valloittavasta Flesh Roxonista, kuin myös Multi Climex -yhtyeestä. Luvassa onkin ilta molempien yhtyeiden musiikin parissa, lisättynä aiheeseen sopivilla lainabiiseillä. Tyylinähän on horror punk sekoitettuna psychobillyyn ja B-luokan kauhuelokuviin.

Syyskuun 20. päivä meille on tarjolla elävä legenda, Dave Lindholm soolona. Ja kukapa ei Davea tietäisi, eikä mies esittelyjä kaipaa. Dave on ikoni ja käsite suomalaisen rock-musiikin historiassa. Isokynä jatkaa voittokulkuaan yhä, kuten hänen viimeisin albuminsa ”Ken elää, ken näkee. Ken B” todistaa.

Legendojen linjaa jatkaa lauantaina 27.9. Pelle Miljoona United akustisesti. Triona esiintyvä kokoonpano tuo meille tutun Pelle-katalogin kaikkine hitteineen. Pellen lisäksi kokoonpanossa vaikuttavat Tumppi Varonen sekä Jukka Melametsä.

6.9. Kaksi Jukkaa: Jukka Orma & Jukka Takalo – liput 8 euroa

13.9. Nicky Rothen’s Graveyerd Boogie – liput 4 euroa

20.9. Dave Lindholm – liput 10 euroa

27.9. Pelle Miljoona United akustisesti – liput 10 euroa

B001-jukka-01

Saa jakaa!