Folk Train Fest I (pe)

pe
15
huhti2016

Folkkia, poppia ja indietä yhdistelevä puoliakustinen festivaali, päivä I

Klo 22:00

Liput 5.00

Ohjelma perjantaina

Eveliina Stolp

Eveliina Stolp on 27-vuotias laulaja-lauluntekijä, joka unelmoi suuria pilke silmäkulmassa ja kannustaa muita tekemään samoin. Muusikoksi heittäytyneellä pikkukaupungin kasvatilla ensimmäiset sävellykset syntyivät jo 7-vuotiaana ja siitä lähtien musiikin kirjoittaminen on toiminut laulajalle oppaana ja voimavarana elämäntilanteesta toiseen.
Hänen musiikkinsa on kunnianhimoista suomenkielistä laulaja-lauluntekijäpoppia, jossa tarinat ihanasta kamalasta elämästä rohkaisevat kuulijan kurkistamaan ennakkoluulottomasti pintaa syvemmälle.

Eveliina Stolp julkaisi debyyttialbuminsa "Rajalla" 2014 ja uusimman sinkkunsa "Murheiden hilpeät hautajaiset" tammikuussa 2016.

eveliinastolp_pp

Fiola

Fiola on alunperin Kangasalta ponnistava omaperäinen tyttötrio, joka soittaa kansanmusiikkivaikutteista pop-folkia englannin kielellä. Omaperäinen soundi muodostuu omista biiseistä sekä vahvasta kolmiäänisestä stemmalaulusta, jota säestää akustinen kitara, viulu ja basso. Fiola on saavuttanut kuulijakunta niin Etelä- kuin Keski-Suomessakin, ja tehnyt useita keikkoja kaksivuotisen taipaleensa aikana, esimerkiksi Kaustisen Folk Music festivaaleilla. Tutustumisen arvoinen bändi, joka yllättää joka kerta.
Facebook.com/fiolaband
YouTube: Fiolaband
Instagram: Fiolaband

fiola_pp

Kotiinsa kulkevat

Kotiinsa kulkevat on tunnelmallinen duo, joka tarjoaa kuulijalle sisäisen tutkimusmatkan lapsuudesta nykyaikaan. Kappaleet ovat laulaja Meerika Ahlqvistin käsialaa ja kitaristi Lauri Hallikaisen sovittamia.

kotiinsakulkevatJenny Elisabeth

Jenny Elisabeth and The Gunned Down Horses, a Swedish-speaking Finnish and Israeli collaboration. Going on tour with their new debut album "Confess, My Love, Confess" in April.
Get lured into a introverted world of nostalgic landscape, a meeting point of the minimalistic Scandinavian aesthetics and the hectic Israeli musical melting pot. Indie/pop bedroom production taken into a special acoustic setting.
If one have ever missed another, that is an album for you.

folktrain_juliste_p

Liput lauantaille tästä.
Kahden päivän liput tästä.

Ja perjantain liput tästä alta.

Saa jakaa!
Kategoria(t): Yleinen. Kirjoittaja: baari. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.