C Wave + Uusi Manner + Risto-yhtye

la
04
helmi2017

25th anniversary weekend - bar red neck 25 vuotta

Klo 22:00

Liput 2.50

C-Wave on alunperin vuonna 2008 perustettu melodista rockia soittava yhtye.

Yhtye yhdistelee musiikissaan erilaisia pop- ja rock-musiikin elementtejä unohtamatta kauniita melodioita ja herkkiä harmonioita ja stadionluokan kertosäkeitä.

Uusi Manner on jyväskyläläinen, suomenkielistä akustista pop/folkkia soittava yhtye. Uuden Mantereen kappaleet ovat tunnelmallisia ja saavatkin usein kuuntelijan tunteet pintaan!

Aurooran herkkä ääni ja tulkinta, sekä poikien taitava soitanta takaavat kuulijalle ainutlaatuisen tunnematkan, jossa ollaan elämän perusasioiden äärellä. Laulujen aiheet käsittelevätkin elämän iloa, rakkautta, menetystä ja elämän suuria kysymyksiä.

Risto-yhtyeen Risto Ylihärsilän alterego Risto piirtää vinksahtaneen huuruisen kuvan kolmikymppisen fiktiivisen henkilön arjesta. Risto on esittänyt Ristoa niin tehokkaasti, että välillä tämän maailman Riston ja rinnakkaistodellisuuden Riston persoonallisuudet tuntuvat sekoittuvan mielenkiintoisella tavalla keskenään.

Musiikillisesti Risto liikkuu virtuoosimaisen taitavasti diskorockista rokkiräminän kautta vinksahtaneisiin, mutta hentoihin poplauluihin. Välillä hyvinkin kokeellisen musiikin värittää ja elävöittää kuitenkin aina miehen ydinosaaminen – mielisairaat sanoitukset. Riston taito rakentaa rooliansa näiden tekstien kautta varmistaa sen, ettei häntä voida sulkea pois mietittäessä tämän vuosituhannen omaperäisimpiä suomalaisartisteja.

risto

 

Saa jakaa!
Kategoria(t): Yleinen. Kirjoittaja: baari. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.