Eilen oli Mikko Alatalon päivä – viikkokatsaus 02.11.2014

Vain elämää -sarjan tätä tuotantokautta on moitittu vähän hajuttomaksi ja mauttomaksi. Mikko Alatalo tuntuu jakavan ihmiset jaa/ei mielipiteisiin niin, että varsin harvat ovat tyhjiä tai poissa. Joka tapauksessa Mikko on viimeisen päälle showmies, joka varmaan tarvittaessa saisi kyyneleenkin vierähtämään poppiprinsessan poskelle. Äänestän siis Mikko Alatalon Vain elämää seuraavalle tuotantokaudelle!

Olemme aiemmin Dave Lindholmin ja Pave Maijasen keikkojen yhteydessä viitanneet Rock’n roll Bandin vierailuun baarilla vajaa kymmenen vuotta sitten. Mikko pisti omaan vaatimattomaan tyyliinsä reilusti paremmaksi. Hän oli kertomansa mukaan nimittäin esiintynyt vuonna 1976 Lounaispuiston lavalla Rock’roll Band taustabändinään. No oli siinä vähän pilkettä silmäkulmassa. Mikko oli ollut trubakeikalla samassa tapahtumassa, missä pääesiintyjänä oli Rock’nroll Band. Joku biisi siinä oli sitten kuulemma vedetty yhdessäkin. Mainio veikko; tässä veteraaniviihdyttäjän tyylinäyte

Ensi lauantaina starttaa uusi Siivellä-klubi, jossa sellisti Elias Kahila ja kitaristi Markku Rosti ottavat joka kerta siipiensä suojaan uuden solistin. Ensimmäisellä klubilla kuullaan, miten käy iskelmäpuolelta tutulta Jenna Bågebergiltä rock’n roll!!!

Ja siivellähän voi käydä jo vaikka tänään, sillä keittiö on avoinna joka päivä kellon ympäri kahdesta kahteen. Muistakaa myös jamit aina keskiviikkoisin ja sunnuntaisin!

Saa jakaa!